Nejnovější recenze ze sekce Žehlicí prkna
Musela jsem zakoupit k nové žehličce, aby mi nevypínala (nevešla se na odkládací plochu a vypadávala nádobka). S původním žehlícím prknem jsem byla max spokojena, toto bych si za tu cenu nepořizovala. Šňůra mi při žehlení zalézá mezi žehlící a odkládací plochu kde se zasekne a nepustí při žehlení na prkně směrem do leva.
- Obří plocha pro žehlení je super
- Kvalitní žehlící prkno a schůdky 2v1.
Bohužel jsem si zavčasu nepřečetla, že nelze nastavit výšku prkna na žehlení. Při mé výšce 180 cm docela komplikace. Snad najdu řešení a zvyknu si. Bylo by dobré upozornit na tuto dosti důležitou skutečnost hned na hlavní stránce u výrobku. Nejlépe hned v popisu výrobku - nenastavitelná výška.
- Praktické , stabilní
- Pohodlné žehlení
cena
žehlicí prkno je poměrně stabilní, vyhovuje mi šířka 38 cm, dobře se na něm žehlí
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Kvalitná skladacia žehliaca doska. Pekné vyhotovenie, ľahko sa skladá aj rozkladá.
Žehlící prkno mi přišlo poškozené, proto vracím.
- Kvalitní žehlící prkno
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Plná spokojenost, lehké a dobře rozložitelné žehlicí prkno.
- Také spokojenost se zametačem.
Dobrý na žehlení rukávů košil a halenek.
je dobře široké
- Velikost a kvalita
- Velká plocha, stabilní, pevné, rukávník, odkládací přihrádka pro vyžehlené prádlo, variabilní a velká odkládací plocha pro žehličku, snadno se složí a rozloží.
- Krátká šňůra, takže ji nevyužívám. Moje žehlička má delší.
Kvalitně zpracované, robustní a pevné žehlící prkno. Doporučuji všem, kdo častěji žehlí.
Je spolehlivé pro domácnost.
V porovnání se svým víc než 30 let starým žehlícím prknem jsem si výrazně polepšila. Žehlí se o poznání lépe, větší žehlící plocha, nemusím neustále popotahovat šňůru od žehličky.
- Pevné, stabilní.
- Velká žehlící plocha.
- Doporučuji.
Kvalita
- Prostorné, krásně se na něm žehlí, má hodně odkládacího prostoru na prkně i po ním.
- Je těžké, ale za to má kolečka.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »