Nejnovější recenze ze sekce Žehlicí prkna
Super široké prkno, nastavitelná výška je naozaj vysoká, co moc ocenujem. Je lahke
Velká spokojenost
Pěkně provedené, pevná konstrukce, velká plocha na žehlení a odkládání, 8kg váha. Uvidíme časem zatím paráda.
Doporučuji těm kdo hledají tyto přednosti.
- Stabilní, velká plocha na žehlení (oproti starému žehl. prknu), odkládací místo na žehličku z kovu
- Spokojenost s barevným provedením - šedá plocha na žehlení, zbytek černý.
- Vše ok
- po pár dnech používání se protrhává a rozpadá látkový povlak
- praskají železné/plechové sváry
Byl jsem nemyle překvapen, jak nekvalitní toto žehlící prkno je. Již po pár dnech používání se látka/povlak začala trhat a rozpadat. Podobné tomu bylo u pletiva pod látkou, tam zase praskají sváry.
Stabilní také není, nožičky nejsou rovné a celé prkno se při žehlení kýve.
Nahradil jsem neznačkovým produktem a zatím jsem spokojenější s "neznačkovým" produktem.
Lamart Valeria LT8001
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. března 2022
(naposledy upraveno 9. března 2022)
- opravdu velká žehlící plocha
- velmi stabilní prkno na rozdíl od většiny ostatních díky robustním nohám
- způsob uchycení povlaku je stažením šňůrky zespod, avšak takto to má pořešeno žel většina prken - vyřešila jsem našitím gumy
s žehlícím prknem jsem velice spokojena, doporučuji koupi, příště bych zakoupila opětovně
pochvala od manželky
Naprosto vyhovující rozměr žehlící deky, skvělé používání.
Nevýhody žádné.
- Prémium vlastnost tohoto prkna, což je zásuvka a držák šňůry pro žehličku nejsou na pevno uchyceny k prknu, nýbrž je tam takový pochybný mechanismus, který moc nedrží. Čekal bych od této značky více.
- Celkově mi přijde prkno úzké s nestabilní
Dobrá cena
- Prkno je lehké
- Má zabudovanou zásuvku
- Polohy jak pro malé tak i pro vyšší lidi
- Odkládací část
- Velká žehlící plocha
Nic
- dobře se s tím pracuje
Doporučuji nakoupit
- Lehké
- Kyve se docela hodně. Systém, který je popsán v návodu na lepší stabilitu prkna u zakoupeného kusu nefunguje. Budeme zboží reklamovat a máme přislíbeno od obchodu, že pošlou nový kus. Tak uvidíme.
Doufám, že to jsme jen neměli štěstí a dostali jsme vadný kus.
Kvalitně zpracovaná a stabilní konstrukce prkna. Hned jsem vyzkoušela a velká spokojenost. Mohu jen doporučit.
Pevné, stabilní, dostatečně široké na žehlení, bezvadný potah.
Velmi se nám líbí stabilita žehlícího prkna i schůdků. Snad to takto vydrží dostatečně dlouho. V porovnání s naším předešlým prémiovým žehlícím prknem je toto rozhodně o řády vhodnější, díky své bytelné konstrukci, pro ustavení a využití parní stanice.
Široké prkno pevně stojící.
- Dlouho trvanlivý
Kvalitní prkno na žehlení za příjemnou cenu. Je stabilní a rozsah nastavení výšky je pro člověka průměrné výšky naprosto dostačující.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »